Werkplaats

U heeft een grote investering gedaan met de aankoop van uw auto. Om deze investering te beschermen en er optimaal van te genieten, is het zinvol uw auto te laten onderhouden bij Vakgarage Auto Leusden. U kunt er zeker van zijn dat alle wenselijke controles en afstellingen in onze werkplaats worden uitgevoerd en alleen die onderdelen worden vervangen die aan vervanging toe zijn. Uiteraard in overleg met u.

Onze monteurs zijn opgeleid tot het hoogst haalbare nivo binnen de “Ford” opleiding. Inmiddels volgen ze ook een opleidingsplan binnen de Vakgarage organisatie om de kennis voor alle merken auto’s te verbreden.

Onze werkplaats biedt u de mogelijk om gerust eens mee te kijken naar uw auto. Op de werkplek wordt u de mogelijkheid geboden om de staat van uw auto nader te bekijken. In overleg met u zal het nodige onderhoud en de eventuele reparatie aan uw auto worden uitgevoerd. Indien mogelijk zal vooraf een duidelijk opgestelde prijsopgave worden gedaan. Bij onze receptie kunt u ook gerust even wachten tot uw auto klaar is. De koffie of thee staat altijd voor u klaar. 

Wilt u niet tijdens het onderhoud of de reparatie werkzaamheden aan uw auto blijven wachten dan hebben wij voor u, indien van tevoren aangegeven, een huurauto voor u klaar staan. Ook is het mogelijk dat u even terug naar huis of werk wordt gebracht (in onze regio) en voor de sportieven onder u staat er een leenfiets ter beschikking.