Vind de beste prijs of maak een afspraak

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Betaal achteraf na onderhoud
  • Specialist in Leusden e.o.
  • BOVAG en RDW erkend

Auto onderhoud en reparatie Leusden

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens een onderhoudscheck bij Vakgarage Auto Leusden is het mogelijk dat defecte onderdelen aan de auto ontdekt worden voordat dit schade toebrengt. Vakgarage Auto Leusden verricht op vakkundige wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in of nabij Leusden, kom dan gerust langs bij Vakgarage Auto Leusden. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk.

Autovisie bij onderhoud en reparatie

Als u nu een onderhoudsbeurt of reparatie laat uitvoeren door uw Vakgarage, dan krijgt u gratis een mini abonnement op het blad Autovisie ter waarde van €21,-. U ontvangt een speciale Vakgarage editie van dit tweewekelijkse automagazine met daarin een voucher voor een abonnement van nog eens 3 nummers. Leuk om te krijgen of cadeau te doen!

Na ontvangst van de eerste Autovisie kunt u de code inwisselen voor het abonnement. Na het invullen van uw gegevens wordt uw abonnement geactiveerd en ontvangt u hiervan een welkomstmail. Tevens ontvangt u de 3 nummers van Autovisie digitaal op uw tablet. Uw abonnement wordt vervolgens automatisch stopgezet. Uw persoonlijke code is te activeren tot 30 april 2019 en vrij overdraagbaar. 

Geeft uw auto de periodieke onderhoudsbeurt aan in het dashboard, of voelt u dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Zorg dat u een afspraak maakt en hier niet te lang mee doorrijdt. Vakgarage Auto Leusden gelegen aan Bedrijfsweg 9 bekijkt uw auto en bepaalt altijd voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wat de kosten zullen zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 033-4943434 of mail naar info@vakgarageautoleusden.nl